Αρλεκινάδα

Οι αστροναύτες παρουσιάζουν στο mabakita την
"Αρλεκινάδα".
Η παράσταση είναι βασισμένη στην ιστορία του Carlo Goldoni Υπηρέτης δύο αφεντάδων, την κλασική κωμωδία της ιταλικής Αναγέννησης απ’ όπου ξεπήδησε ο ήρωας Αρλεκίνος και έγινε γνωστός στον σύγχρονο κόσμο. Η ιστορία του εδώ είναι διασκευασμένη για παιδιά 3,5-8 ετών.

Σας περιμένουμε το
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 7:30 απόγευμα.
                                                            η είσοδος για το κάθε παιδάκι είναι 8 ευρώ.

Διαδώστε τα νέα:



Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ο σκανδαλιάρης και αιωνίως πεινασμένος Αρλεκίνος θέλει να ζει ελεύθερα και χωρίς υποχρεώσεις, μασουλώντας ό,τι νοστιμιά βρει και παίζοντας ασταμάτητα. Για να το πετύχει αυτό, αναγκάζεται μέχρι και να μεταμφιεστεί σε …υπηρέτη δυο αφεντάδων, «για να τρώει και να κοιμάται διπλά»!
Όμως το αφεντικό Πανταλόνε και η μαγείρισσά του, η μικρή Κολομπίνα, καθώς και το υπέργηρο «δεύτερο αφεντικό» Ντοτόρε, έχουν άλλη γνώμη… και τον «αναγκάζουν» να προσαρμοστεί στη ζωή των ενηλίκων.
Μέσα από ένα γαϊτανάκι μεταμφιέσεων ο μικρός μας Αρλεκίνος θα αρχίσει να εξοικειώνεται με τις απαιτήσεις της ενήλικης ζωής χωρίς να χάνει το κέφι του, μέχρι το σημείο που θα μάθει και γράμματα, για να μπορέσει να εκφράσει την πρωτόγνωρη αγάπη που νιώθει για την Κολομπίνα! Μια ιστορία με ηθοποιούς και κούκλες, για τη σκανδαλιά, τη μεταμφίεση και την αγάπη, για όλα τα παιδιά και τις εποχές του χρόνου, αλλά και για τη γιορτή της Αποκριάς.

Σχόλια