Kεραμιδόγατοι και μονόκεροι,ή τα Παράδοξα Χριστούγεννα

Μέσα στην ευχάριστη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι ήρωες ενός πρωτότυπου παραμυθιού ανακαλύπτουν την παγίδα του καταναλωτισμού, τα λάθη και την απληστία που καταστρέφουν το περιβάλλον, αλλά και το αληθινό «δώρο» της φιλίας.
Η προσμονή των δώρων και του καινούριου χρόνου γίνεται το πιο πολύχρωμο έναυσμα για να ονειρευτούν και να αναζητήσουν οι μικροί μας φίλοι ένα καλύτερο αύριο.

Η ιστορία
Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Μάγκας, ένας αξιαγάπητος γάτος της πόλης, ζει τριγυρνώντας στις λάσπες και τα σκουπίδια, όταν μπροστά του εμφανίζεται... μία λευκή μονόκερος! Η Κιμ, έρχεται στη γη από την χώρα των ονείρων με μυστική αποστολή να εκπληρώσει ένα από αυτά τα όνειρα, κατά την πανάρχαια μυστική παράδοση των μονόκερων. Όμως δεν βρίσκει κανένα όνειρο, και η προθεσμία της τελειώνει όταν αλλάξει ο χρόνος!! Θα τα καταφέρουν οι δυο ήρωες να βρουν το χαμένα όνειρο και να το πραγματοποιήσουν πριν την Πρωτοχρονιά;

Σεβόμενοι τις ανάγκες και τις μαθησιακές προτεραιότητες των παιδιών της νηπιακής και πρώτης σχολικής ηλικίας, απευθύνουμε την παράσταση «Κεραμιδόγατοι και Μονόκεροι» σε παιδιά 3-10 ετών.
Η παράσταση θα γίνει στο mabakita
την Παρασκευή στις 10 Δεκέμβρη στις 6 το απόγευμα.

Το κόστος εισόδου είναι 10 ευρώ
Την ημέρα αυτή η παιχνιδοκατασκευή δεν θα λειτουργήσει.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι'αυτό η διάθεση θα γίνει με προπώληση στο mabakita
καθημερινά από τις 17:00 έως τις 20:00  και τα
σαββατοκύριακα από τις 11:00 έως τις 20:00

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2743 300 365 ή στο info@mabakita.gr


Συντελεστές παράστασης:
Σκηνοθέτης: Αγγελική Τόμπρου
Ηθοποιοί: Ντίνος Ποντικόπουλος, Δημήτρης Μίκιος, Μαρκέλλα Φάνου
Κατασκευή κούκλας: Άννα Σαντοριναίου
Μουσική: Μάριος Κωστάκης
Kατασκευή φιγούρων θεάτρου σκιών: Δημήτρης Μίκιος

Σχόλια