Ψάχνοντας το Θησαυρό.

Το ερχόμενο Σάββατο θα είναι εδώ στο mabakita η κόκκινη κλωστή. Θα ανακαλύψουμε μαζί έναν άγνωστο μέχρι τώρα θησαυρό.

Σας περιμένουμε λοιπόν.
Τo Σάββατο 13 Μαίου
στις 7:30 το απόγευμα.
Η είσοδος για το κάθε παιδάκι 
είναι 8 ευρώ με τον χυμό.

Διαδώστε τα νέα:

Λίγα λόγια:

Το παραμύθι μας αυτό κρυβόταν για χρόνια μέσα σε ένα καλά σφραγισμένο μπουκάλι που ταξίδευε στους ωκεανούς και μιλάει για το ταξίδι ενός κοριτσιού, κόρη ενός ξακουστού πειρατή. Θαλασσινή την έλεγαν και λάτρευε να ταξιδεύει. Της άρεσε να εξερευνεί καινούργιους τόπους, μα πιο πολύ απ΄όλα, της άρεσε να ανακαλύπτει τους πιο καλά κρυμμένους θησαυρούς.
Τώρα πια είχε μεγαλώσει και είχε το δικό της καράβι κι ετοιμαζόταν για ένα ακόμη ταξίδι…. Ένα ταξίδι που αυτή τη φορά θα την οδηγούσε στον πιο μεγάλο της θησαυρό. Τα παιδιά θα την ακολουθήσουν μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και θα ζήσουν μαζί της αυτό το μοναδικό μεγάλο ταξίδι, φτάνοντας μέχρι την άκρη της γης για να ανακαλύψουν μαζί της το θησαυρό. Το θησαυρό που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του κι ένα ακόμα πολύτιμο δώρο, τη χαρά να μοιράζεσαι την ομορφιά της ζωής.

Λίγα λόγια για την κόκκινη κλωστή:

Τι να πούμε για την κόκκινη κλωστή. Είναι μία από τις αγαπημένες μας θεατρικές ομάδες. Eίναι ένα εργαστήρι έκφρασης μέσα από το παιχνίδι με το θέατρο, το κουκλοθέατρο, το παραμύθι και τα εικαστικά.

Μουσικές, χορός, πανιά, χρώματα, πινέλα, κέφι, δημιουργικότητα, φαντασία, παιχνίδι με το θέατρο και το παραμύθι…. είναι κάποια από τα βασικά υλικά που συνθέτουν το δικό μας παιχνίδι.
Τα παιδιά δεν είναι μόνο θεατές ενός θεάματος, αλλά ενεργοί ταξιδιώτες στο παιχνίδι.
Η ομάδα του εργαστηρίου αποτελείται από εμψυχώτριες, παιδαγωγούς με μακρόχρονη εμπειρία.

Ιστοσελίδα: https://www.kokkiniklosti.gr/

Συντελεστές εκδήλωσης

  1. Χάρις Γερολουκά
  2. Ελένη Βογιατζίδου
  3. Κική Τουντουλίδου
  4. Αντωνία Βαλλιανάτου

Παρακολουθήστε τις εκδηλώσεις μας

Σχόλια